Rindö Lanthandel AB

Stockholms län

Information

Rindö Lanthandel AB är ett bolag som finns i Vaxholm. I Rindö Lanthandel AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jurlestam, Jimmy Stig som är född 1987 och har titeln VD, Jurlestam, Gerhard Jimmy Kenneth som är född 1961 och har titeln Vice VD, Jurlestam, Jimmy Stig som är född 1987 och har titeln Ordinarie ledamot, Jurlestam, Gerhard Jimmy Kenneth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jurlestam, Eva Anette som är född 1961 och har titeln Suppleant, Robrandt, Nils Magnus som är född 1964 och har titeln RevisorMagnus Robrandts Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rindö Lanthandel AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rindö Lanthandel AB på telefon 08-54136565.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med livsmedel, café och it-verksamhet samt uthyrning av möbler och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rindö Lanthandel AB av bolagstypen Aktiebolag.

Rindö Lanthandel AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rindö Lanthandel AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-22 och Rindö Lanthandel AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rindö Lanthandel AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Jurlestam, Gerhard Jimmy Kenneth

Rindö Lanthandel AB har 556648-8978 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.