Alignit AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaxholm och Alignit AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Alignit AB är ett av dem. Statusen för Alignit AB är att Bolaget är aktivt.

Alignit AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-12-05. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där företaget finns i jobbar för att företag som Alignit AB ska trivas.

Alignit AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-25. I Vaxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende företagets organisation, information- och IT-system samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alignit AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-25.

Idag är Alignit AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Alignit AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5244450.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Alignit AB är Bjurfors, Björn Åke som är född 1962 och har titeln VD, Bjurfors, Björn Åke som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjurfors, Annika Maria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Leopoldson, Camilla Mariette som är född 1973 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Alignit AB har 556652-4236 som sitt organisationsnummer.