Kullö Trädgård Aktiebolag

Stockholms län

Information

Kullö Trädgård Aktiebolag är ett företag som finns i Vaxholm. I Kullö Trädgård Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ågren, Per Karl Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rye, Anna Maria som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Karin Elisabet som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlsten, Kent Rune som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kullö Trädgård Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kullö Trädgård Aktiebolag på telefon 08-54175550.

Bolaget skall bedriva handelsträdgård, trädgårdsplanering, trädgårdsrådgivning och trädgårdscafé ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kullö Trädgård Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kullö Trädgård Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kullö Trädgård Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-19 och Kullö Trädgård Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kullö Trädgård Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Kullö Trädgård Aktiebolag har 556653-1744 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.