Janna Engblom Psykoterapi AB

Stockholms län

Information

I Vaxholm finns det ett Aktiebolag som heter Janna Engblom Psykoterapi AB. Det finns flera bolag som liknar Janna Engblom Psykoterapi AB i Stockholms län. Vaxholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2004-03-10 så har Janna Engblom Psykoterapi AB varit registrerat och sedan 2005-03-17 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Janna Engblom Psykoterapi AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Janna Engblom Psykoterapi AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Fjällg. 23 B, 116 28, Stockholm. Vi ni istället prata med Janna Engblom Psykoterapi AB så kan ni göra det på 08-320802.

Bolaget ska bedriva psykoterapeutisk verksamhet, psykologisk och pedagogisk konsultation och handledning. Dessutom bedriva forskning, utvecklingsarbeten, utvärdering och kvalitetssäkring och anordna utbildning, fortbildning och kursverksamhet inom ovan angivna områden samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Engblom, Eva Janna Marianne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudstedt, Gunnar Karl Oskar som är född 1975 och har titeln Suppleant, Kalmelid, Kurt Erik som är född 1948 och har titeln Revisor, Tema Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Janna Engblom Psykoterapi AB har 556657-4884 som sitt organisationsnummer.