Kronman Mattsson Transport AB

Stockholms län

Information

Kronman Mattsson Transport AB är ett bolag som finns i Vaxholm. I Kronman Mattsson Transport AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kronman, Per Anders Mikael som är född 1972 och har titeln VD, Mattsson, Peter Andreas som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronman, Per Anders Mikael som är född 1972 och har titeln Suppleant, Robrandt, Nils Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Magnus Robrandts Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kronman Mattsson Transport AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kronman Mattsson Transport AB på telefon 08-54179454.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva åkeri, entreprenad och snickeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kronman Mattsson Transport AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kronman Mattsson Transport AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kronman Mattsson Transport AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-08-09 och Kronman Mattsson Transport AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-08-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kronman Mattsson Transport AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kronman Mattsson Transport AB har 556658-0337 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.