Resarö Invest AB

Stockholms län

Information

556661-3633 är organisationsnummer för verksamheten Resarö Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Resarö Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som Resarö Invest AB finns i.

Resarö Invest AB har varit registrerat sedan 2004-04-24 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Resarö Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-01-13.

Resarö Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Resarö Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Resarö Invest AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva fastighets- och aktieförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Resarö Invest AB och det är Wahlberg, Hans Thomas Anders Bruno som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Anna Helena Erika som är född 1982 och har titeln Suppleant, Brunstedt, Mats som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,