Kjell Rydén Bil & Motor AB

Stockholms län

Information

556663-5057 är organisationsnummer för verksamheten Kjell Rydén Bil & Motor AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kjell Rydén Bil & Motor AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som Kjell Rydén Bil & Motor AB finns i.

Kjell Rydén Bil & Motor AB har varit registrerat sedan 2004-06-24 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kjell Rydén Bil & Motor AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Kjell Rydén Bil & Motor AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kjell Rydén Bil & Motor AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kjell Rydén Bil & Motor AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54136800 eller genom brev på följande adress:
Militärv. 1, 185 41, Vaxholm

Bolaget skall utföra bil- och motorreparationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kjell Rydén Bil & Motor AB och det är Rydén, Kjell Sven-Erik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Aitakangas, Sirpa Marjatta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johansson, Karl Göran som är född 1958 och har titeln Revisor,