Waxholms Golf AB

Stockholms län

Information

Waxholms Golf AB är ett företag som finns i Vaxholm. I Waxholms Golf AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Guslin, Eva Maria som är född 1960 och har titeln Extern VD, Warren, Jan-Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andrén, Anne-Sophie Margaretha som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson Toivonen, Lisbeth Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Källquist, Lars Gunnar Eskil som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Mats Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamotWessberg, Lars Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Öström, Bengt Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Sofia Elisabet som är född 1987 och har titeln SuppleantPersson, Clas Olle som är född 1945 och har titeln SuppleantKarlsson, Hans Mattias som är född 1973 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Waxholms Golf AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Waxholms Golf AB på telefon 08-54135146.

Bolaget skall bedriva golfbaneverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Waxholms Golf AB av bolagstypen Aktiebolag.

Waxholms Golf AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Waxholms Golf AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-20 och Waxholms Golf AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Waxholms Golf AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Guslin, Eva Maria -Warren, Jan-Erik Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Waxholms Golf AB har 556671-0819 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.