Vaxholms Fastighetsförmedling AB

Stockholms län

Information

Vaxholms Fastighetsförmedling AB är ett bolag som finns i Vaxholm. I Vaxholms Fastighetsförmedling AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hart Randes, Malin som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Thöming, Michelle Annette som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Björn Olof som är född 1968 och har titeln Suppleant, Robrandt, Nils Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Magnus Robrandts Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vaxholms Fastighetsförmedling AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vaxholms Fastighetsförmedling AB på telefon 08-54179000.

Bolaget ska bedriva fastighetsförmedling, juridisk rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vaxholms Fastighetsförmedling AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vaxholms Fastighetsförmedling AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Vaxholms Fastighetsförmedling AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-14 och Vaxholms Fastighetsförmedling AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-04-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vaxholms Fastighetsförmedling AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Ordförande saknas.

Vaxholms Fastighetsförmedling AB har 556673-2367 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.