SALIDA AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns SALIDA AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Vaxholm här finns det många olika Aktiebolag. SALIDA AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Vaxholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

SALIDA AB är momsregistrerat sedan2005-03-25 och har organisationsnummer 556674-9379.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 073-5100040 alternativt besöka eller skicka post till SALIDA AB på följande adress Ytterbystrandsv. 24, 185 94, Vaxholm.

SALIDA AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-03-25.

I SALIDA AB så sitter följande personer i styrelsen: , Gripevall, Bo-Göran som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultation och produktion inom försäljning och markandskommunikation främst inom upplevelseindustri, turism samt omsorgsverksamhet. Äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.