Båttjänst Marin Fritid Vaxholm AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaxholm och Båttjänst Marin Fritid Vaxholm AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Båttjänst Marin Fritid Vaxholm AB är ett av dem. Statusen för Båttjänst Marin Fritid Vaxholm AB är att Bolaget är aktivt.

Båttjänst Marin Fritid Vaxholm AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-06-21. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där företaget finns i jobbar för att företag som Båttjänst Marin Fritid Vaxholm AB ska trivas.

Båttjänst Marin Fritid Vaxholm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Vaxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

bolagets verksamhet skall vara detaljhandelsrörelse inom båtar, båttillbehör och hem- och fritidsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Båttjänst Marin Fritid Vaxholm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Båttjänst Marin Fritid Vaxholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Båttjänst Marin Fritid Vaxholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54131386.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Båttjänst Marin Fritid Vaxholm AB är Ekner, Jörgen som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Kielo Ekner, Merja-Maaret som är född 1954 och har titeln Suppleant, Jonsson, Jan Bertil som är född 1942 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Båttjänst Marin Fritid Vaxholm AB har 556682-1723 som sitt organisationsnummer.