Vaxholms Däck Aktiebolag

Stockholms län

Information

Vaxholms Däck Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som Vaxholms Däck Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Vaxholms Däck Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-02-23.

Vaxholms Däck Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-11-03. Men sedan 2006-02-23 så har Vaxholms Däck Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vasav. 5 B, 185 34, Vaxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Vaxholms Däck Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5410060.

Vaxholm arbetar för att bolag som Vaxholms Däck Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Vaxholms Däck Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva däckförsäljning, bilreparationer samt fastighetsservice och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Vaxholms Däck Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Vaxholms Däck Aktiebolag och det är följande personer, Sundberg, Jan-Erik Carl Valdemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Annethe Marie Birgitta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Thidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln Revisor, Söderlund, Bengt Robert som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Vaxholms Däck Aktiebolag är 556689-3730.