Waxholms Optik AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaxholm och Waxholms Optik AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Waxholms Optik AB är ett av dem. Statusen för Waxholms Optik AB är att Bolaget är aktivt.

Waxholms Optik AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-11-18. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där företaget finns i jobbar för att företag som Waxholms Optik AB ska trivas.

Waxholms Optik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15. I Vaxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva optikerverksamhet samt handel med ur och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Waxholms Optik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15.

Idag är Waxholms Optik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Waxholms Optik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54130167.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Waxholms Optik AB är Linde, Lars Olof Richard som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallsenius Linde, Agneta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Wagner, John Eric Rickard som är född 1959 och har titeln Revisor, REVIDENTIA HANDELSBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

Waxholms Optik AB har 556690-7126 som sitt organisationsnummer.