Klamag AB

Stockholms län

Information

Klamag AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Klamag AB finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Klamag AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Klamag AB har haft sedan 2008-10-02. Klamag AB har funnits sedan och 2008-10-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Klamag AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ytterbystrandsv. 64 B, 185 94, Vaxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8252233.

Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Klamag AB Privat, ej börsnoterat.

Klamag AB har idag 556691-8131 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Klamag AB

Bolaget skall förvalta fast egendom, äga och förvalta aktier och andra värdepapper, bedriva värdepappershandel samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Klamag AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Magnusson, Claes Johan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Annika Elisabet som är född 1958 och har titeln Suppleant, Moberg, Per Henrik som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .