Motivationsforum K.F. AB

Stockholms län

Information

Motivationsforum K.F. AB är ett av många företag som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som Motivationsforum K.F. AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Motivationsforum K.F. AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-12-07.

Motivationsforum K.F. AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-12-14. Men sedan 2006-12-07 så har Motivationsforum K.F. AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Brännkyrkag. 96, 117 26, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Motivationsforum K.F. AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54133606.

Vaxholm arbetar för att företag som Motivationsforum K.F. AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Motivationsforum K.F. AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva beteendevetenskaplig forskning, utbildning, terapi- och konsultverksamhet, hälsopedagogik och friskvård, kvalitetssäkring av samtalsterapimetoden, behandling av spelmissbrukare samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Motivationsforum K.F. AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Motivationsforum K.F. AB och det är följande personer, Forsberg, Kerstin som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Lars Georg som är född 1943 och har titeln Suppleant, Harju, Hannu Antero som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Motivationsforum K.F. AB är 556693-8063.