Seapax AB

Stockholms län

Information

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva nautisk och marin verksamhet däribland utbildning och försäljning av marina artiklar. Bolaget kommer även att sälja kläder. Utöver detta skall event-, charter-, konsult- och konferensverksamhet bedrivas, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Seapax AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är Seapax AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 2005-12-15 så skapades Seapax AB och företaget är har F-skattsedel Seapax AB har haft det sedan 2006-01-19.

Seapax AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-19

556694-0077 är organisationsnummret för företaget som finns i Vaxholm.

Just nu är Seapax AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Seapax AB så går det att nå dem via telefon på 08-56215870 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Seapax AB är Galer Frii, Barbro Maria Christina som är född 1965 och har titeln VD, Galer Frii, Barbro Maria Christina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Galer, Jan Peter Béla som är född 1957 och har titeln Suppleant, Johnsson, Nils Erik Henrik som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .