Owe Lüppert Bygg AB

Stockholms län

Information

Owe Lüppert Bygg AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Owe Lüppert Bygg AB finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Owe Lüppert Bygg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Owe Lüppert Bygg AB har haft sedan 2007-02-01. Owe Lüppert Bygg AB har funnits sedan och 2007-02-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Owe Lüppert Bygg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Näsby Allé 12, 183 55, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5476580.

Vaxholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Owe Lüppert Bygg AB Privat, ej börsnoterat.

Owe Lüppert Bygg AB har idag 556699-3977 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Owe Lüppert Bygg AB

Bolaget ska bedriva ny-, om- och tillbyggnad av fastigheter, projektering inom byggnadssektorn samt därmed förenlig verksamhet och förvaltaning av fast egendom.

I Owe Lüppert Bygg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lyppert, James-Ove som är född 1962 och har titeln VD, Lyppert, James-Ove som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomsson, Hanna Rebecka som är född 1965 och har titeln Suppleant, Robrandt, Nils Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Magnus Robrandts Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .