Knuff Holding AB

Stockholms län

Information

556700-1903 är organisationsnummer för företaget Knuff Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Knuff Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som Knuff Holding AB finns i.

Knuff Holding AB har varit registrerat sedan 2006-03-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Knuff Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-08.

Knuff Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Knuff Holding AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Knuff Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6618111 eller genom brev på följande adress:
Fredriksbergsv. 1, 185 35, Vaxholm

Bolaget ska förvalta fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Knuff Holding AB och det är Marklund, Nils Hilding Rickard som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Marklund, Jennie Eva-Stina som är född 1980 och har titeln Suppleant, Filipsson, Ulla Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor,