Fysioplus AB

Stockholms län

Information

Fysioplus AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Fysioplus AB finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fysioplus AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Fysioplus AB har haft sedan 2006-09-28. Fysioplus AB har funnits sedan och 2006-09-28 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Fysioplus AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Framnäsv. 1, 185 31, Vaxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8272257.

Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Fysioplus AB Privat, ej börsnoterat.

Fysioplus AB har idag 556704-2576 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Fysioplus AB

Bolaget ska bedriva bad och träningsanläggning med naprapati, massage, personlig träning samt därmed förenlig verksamhet.

I Fysioplus AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlöf, Sven Johan som är född 1974 och har titeln VD, Karlöf, Sven Johan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Nils Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vallenholm, Jakob Niklas som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Moberg, Elna Catrin som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.