Olhamra Fastigheter Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Olhamra Fastigheter Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är Olhamra Fastigheter Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 2006-06-22 så skapades Olhamra Fastigheter Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Olhamra Fastigheter Aktiebolag har haft det sedan 2006-08-31.

Olhamra Fastigheter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-18

556706-0693 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vaxholm.

Just nu är Olhamra Fastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Olhamra Fastigheter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-2169850 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Olhamra Fastigheter Aktiebolag är Olsson, Joackim Arvid som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Pia Christina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Sundberg, Lars-Göran som är född 1942 och har titeln Revisor, Erholt, Håkan Fredrik som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Företagarnas Rev.byrå i Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .