AB 2bac

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel och tillverkning av tobaksprodukter, konsultverksamhet inom fordons och smörjmedels sektorn och därmed närliggande verksamheter, förvaltning av värdepapper och fastigheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB 2bac vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är AB 2bac ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 2006-11-02 så skapades AB 2bac och företaget är har F-skattsedel AB 2bac har haft det sedan 2006-11-30.

AB 2bac är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-30

556714-5304 är organisationsnummret för företaget som finns i Vaxholm.

Just nu är AB 2bac Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med AB 2bac så går det att nå dem via telefon på 070-5755223 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB 2bac är Sundquist, Ulf som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Sundquist, Ulf som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sundström, Lars Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Niss, Karl Andreas Alexander som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Robrandt, Nils Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Magnus Robrandts Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.