Annika Sällström AB

Stockholms län

Information

Annika Sällström AB är ett bolag som finns i Vaxholm. I Annika Sällström AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sällström, Annika Inger Kristina som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Sven Ingemar Mårten som är född 1967 och har titeln Suppleant, Persson, Hans Verner som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Annika Sällström AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Annika Sällström AB på telefon 08-7022982.

Bolaget skall bedriva förvaltning av aktier i dotterbolag, tillverkning och försäljning av silversmycken samt fastighets- förmedling och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Annika Sällström AB av bolagstypen Aktiebolag.

Annika Sällström AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Annika Sällström AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-29 och Annika Sällström AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Annika Sällström AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Annika Sällström AB har 556717-5947 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.