Swede Space Design International AB

Stockholms län

Information

Swede Space Design International AB är ett av många företag som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som Swede Space Design International AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Swede Space Design International AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-01-25.

Swede Space Design International AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-12-27. Men sedan 2007-01-25 så har Swede Space Design International AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Häggv. 5, 185 39, Vaxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Swede Space Design International AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5220800.

Vaxholm arbetar för att företag som Swede Space Design International AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Swede Space Design International AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva försäljning av egna framtagna produkter inom inredning samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Swede Space Design International AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Swede Space Design International AB och det är följande personer, Segerpalm, Hans Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Ante Anders Gösta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Margareta Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Segerpalm, Anneli Elisabeth som är född 1961 och har titeln Suppleant, Åsheim, Nils Peter som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Swede Space Design International AB är 556718-6829.