Michelle Thöming AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Michelle Thöming AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vaxholm här finns det många olika Aktiebolag. Michelle Thöming AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Vaxholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Michelle Thöming AB är momsregistrerat sedan2007-08-23 och har organisationsnummer 556721-6576.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-54179000 alternativt besöka eller skicka post till Michelle Thöming AB på följande adress Söderhamnen, 185 31, Vaxholm.

Michelle Thöming AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-08-23.

I Michelle Thöming AB så sitter följande personer i styrelsen: , Larsson, Björn Olof som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fastighets- förmedling, konsult inom byggnadsbranschen, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.