FreWeSch AB

Stockholms län

Information

FreWeSch AB är ett bolag som finns i Vaxholm. I FreWeSch AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fredriksson, Karl-Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Scheu, Uwe Wolf Rüdiger som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Westman, Björn Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Valfridsson, Sven Göran som är född 1949 och har titeln Revisor, GV-Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med FreWeSch AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå FreWeSch AB på telefon .

Föremålet för bolagets verksamhet är att köpa, sälja, importera, exportera, tillverka och ombesörja service avseende teknologiska samt högteknologiska produkter och även miljöanpassade produkter och därmed förenlig verksamhet där konsultverksamhet även ingår. Med teknologiska produkter och högteknologiska produkter menas den process som våra produkter genomför för att rena och finfördela molekylerna i dieselbränslet så att en effektivare och renare förbränning genomförs. Detta tillsammans med en lack helt utan tillsatta lösningsmedel är att betrakta som miljöanpassade produkter. Konsultverksamheten innefattar hjälp med lösningar och dimensioneringar till industrin och vår marina verksamhet i Sverige. Med den effektivare dieselförbränningen vänder vi oss till industrin och där reservkraft erfordras, till exempel sjukhus, IT och telecom, bygg och transportsektorn, kommersiella marinsidan samt fritidsbåtsektorn.

Idag är FreWeSch AB av bolagstypen Aktiebolag.

FreWeSch AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

FreWeSch AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-22 och FreWeSch AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FreWeSch AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

FreWeSch AB har 556722-1949 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.