Pre-Sign Spännduksteknik AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Pre-Sign Spännduksteknik AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Vaxholm här finns det många olika Aktiebolag. Pre-Sign Spännduksteknik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Vaxholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Pre-Sign Spännduksteknik AB är momsregistrerat sedan2007-05-31 och har organisationsnummer 556727-0714.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 073-0899888 alternativt besöka eller skicka post till Pre-Sign Spännduksteknik AB på följande adress Fabriksv. 5, 186 32, Vallentuna.

Pre-Sign Spännduksteknik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-05-31.

I Pre-Sign Spännduksteknik AB så sitter följande personer i styrelsen: , Uttergård, Björn Manfred Nils som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska erbjuda komponenter, tekniklösningar och färdiga produkter till spänndukssystem för PVC-duk, som bildlösningar för skylt- och reklambranschen, som skydd för främst transport- branschen och byggbranschen och som specialprodukter av egen utveckling samt bedriva därmed förenlig verksamhet.