Marin & Land i Vaxholm AB

Stockholms län

Information

Marin & Land i Vaxholm AB är en verksamhet som finns i Vaxholm. I Marin & Land i Vaxholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Lars Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Timm Eriksson, Kicki Kristina Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant, Robrandt, Nils Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Magnus Robrandts Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Marin & Land i Vaxholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Marin & Land i Vaxholm AB på telefon 070-5429085.

Bolaget skall bedriva båt och fordonsbärgning, dykning och service av fordon och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Marin & Land i Vaxholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Marin & Land i Vaxholm AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Marin & Land i Vaxholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-04-12 och Marin & Land i Vaxholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-12.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Marin & Land i Vaxholm AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Marin & Land i Vaxholm AB har 556727-5812 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.