Wetterlunds Hyresmaskiner AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva maskinuthyrning och entreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wetterlunds Hyresmaskiner AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är Wetterlunds Hyresmaskiner AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 2007-04-03 så skapades Wetterlunds Hyresmaskiner AB och företaget är har F-skattsedel Wetterlunds Hyresmaskiner AB har haft det sedan 2007-05-17.

Wetterlunds Hyresmaskiner AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-17

556727-6661 är organisationsnummret för företaget som finns i Vaxholm.

Just nu är Wetterlunds Hyresmaskiner AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Wetterlunds Hyresmaskiner AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wetterlunds Hyresmaskiner AB är Wetterlund, Martin Henning som är född 1976 och har titeln Vice VD, Wetterlund, Tomas Åke som är född 1975 och har titeln Extern VD, Wetterlund, Martin Henning som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetterlund, Åke Henning som är född 1938 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, .