Vaxholm Maritime AB

Stockholms län

Information

Vaxholm Maritime AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Vaxholm Maritime AB finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vaxholm Maritime AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Vaxholm Maritime AB har haft sedan 2007-07-30. Vaxholm Maritime AB har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Vaxholm Maritime AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-7799999.

Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Vaxholm Maritime AB Privat, ej börsnoterat.

Vaxholm Maritime AB har idag 556727-7297 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Vaxholm Maritime AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av marina produkter, sjötransport och båtbottentvätt, samt därmed förenlig verksamhet.

I Vaxholm Maritime AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Agestad, Jan Börje Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Agestad Zakrisson, Inga Margreta L som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bois, Per Åke som är född 1955 och har titeln Revisor, .