Spahälsan i Sverige AB

Stockholms län

Information

Spahälsan i Sverige AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Spahälsan i Sverige AB finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Spahälsan i Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Spahälsan i Sverige AB har haft sedan 2007-10-25. Spahälsan i Sverige AB har funnits sedan och 2007-10-25 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Spahälsan i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Långrevsv. 11, 185 94, Vaxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Vaxholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Spahälsan i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Spahälsan i Sverige AB har idag 556727-8089 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Spahälsan i Sverige AB

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning, företagshälsovård, friskvård, handel och tillverkning av sport och friskvårds- produkter och därmed förenlig verksamhet.

I Spahälsan i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundberg, Carl Sten Thorbjörn som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Carl Bror Torgil som är född 1989 och har titeln Suppleant, Isbrand, Per Johan Erik Eriksson som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .