Maritha Brantheim AB

Stockholms län

Information

Maritha Brantheim AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Maritha Brantheim AB finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Maritha Brantheim AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Maritha Brantheim AB har haft sedan 2007-08-16. Maritha Brantheim AB har funnits sedan och 2007-08-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Maritha Brantheim AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skarpöviksv. 1, 185 91, Vaxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2713046.

Vaxholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Maritha Brantheim AB Privat, ej börsnoterat.

Maritha Brantheim AB har idag 556732-8595 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Maritha Brantheim AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom läkemedelsindustrin, bedriva verksamhet inom konst och inredning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Maritha Brantheim AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brantheim, Ingrid Maritha som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Brantheim, Nils Christer som är född 1959 och har titeln Suppleant, Sievert Läckgren, Eva Christina som är född 1962 och har titeln Revisor, .