Lasse Z Produktion AB

Stockholms län

Information

Lasse Z Produktion AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Lasse Z Produktion AB finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lasse Z Produktion AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lasse Z Produktion AB har haft sedan 2007-10-04. Lasse Z Produktion AB har funnits sedan och 2007-10-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lasse Z Produktion AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Rådhusg. 14, 185 31, Vaxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3150903.

Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lasse Z Produktion AB Privat, ej börsnoterat.

Lasse Z Produktion AB har idag 556733-1227 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lasse Z Produktion AB

Bolaget skall bedriva produktion inom teater, musik, radio, internet, tv och film samt skivbolag, skivantikvariat och förlagsverksamhet, uppdrag som skådespelare och musikanter samt organisationskonsult, gestaltterapi, silversmed och konsthantverk och därmed förenlig verksamhet.

I Lasse Z Produktion AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Zakrisson, Lars Valter som är född 1955 och har titeln VD, Zakrisson, Lars Valter som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Arb, Jonna Gabriella Christina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hassberg, Frida Maria som är född 1956 och har titeln Revisor, .