L. Fredriksson Bygg och Design AB

Stockholms län

Information

L. Fredriksson Bygg och Design AB är en verksamhet som finns i Vaxholm. I L. Fredriksson Bygg och Design AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fredriksson, Lars Erik Gösta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Enquist, Charlotta Charlie som är född 1968 och har titeln Suppleant, Jansson, Ingemar Nils-Ove som är född 1948 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med L. Fredriksson Bygg och Design AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå L. Fredriksson Bygg och Design AB på telefon .

Bolaget skall bedriva byggnation, reparation och renovering dels av fastigheter och dels av motorcyklar, samt till dessa till- hörande verksamheter. Bolaget ska även förvalta värdepapper och fast egendom.

Idag är L. Fredriksson Bygg och Design AB av bolagstypen Aktiebolag.

L. Fredriksson Bygg och Design AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

L. Fredriksson Bygg och Design AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-20 och L. Fredriksson Bygg och Design AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-20.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för L. Fredriksson Bygg och Design AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

L. Fredriksson Bygg och Design AB har 556734-7447 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.