Vaxholms Juridiska Byrå AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Vaxholms Juridiska Byrå AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vaxholm här finns det många olika Aktiebolag. Vaxholms Juridiska Byrå AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Vaxholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Vaxholms Juridiska Byrå AB är momsregistrerat sedan2007-07-30 och har organisationsnummer 556735-1308.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-7170009 alternativt besöka eller skicka post till Vaxholms Juridiska Byrå AB på följande adress Isterbergsv. 37 B, 185 94, Vaxholm.

Vaxholms Juridiska Byrå AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-07-30.

I Vaxholms Juridiska Byrå AB så sitter följande personer i styrelsen: , Dyring-Bro, Ulrik som är född 1972 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva juridisk konsult- och utbildningsverksamhet och förvalta aktier och andra värdepapper och fordon och båtar, och äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.