Limestream AB

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara konsultverksamhet inom företagsutveckling, affärsutveckling, marknadsföring, affärs- avtal, kvalitetsarbete samt annan med nämnda områden förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Limestream AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är Limestream AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 2007-08-22 så skapades Limestream AB och bolaget är har F-skattsedel Limestream AB har haft det sedan 2007-09-06.

Limestream AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-06

556736-2966 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vaxholm.

Just nu är Limestream AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Limestream AB så går det att nå dem via telefon på 070-3132500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Limestream AB är Lindström, Bengt Olof som är född 1947 och har titeln VD, Lindström, Bengt Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Agneta Elisabeth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Andersson, Mats Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, From, Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.