Cybermatic Sweden AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom turism, samt säkerhetstjänster för att skydda egendom och individ, såsom exempelvis kamera- övervakning i hemmet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Cybermatic Sweden AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är Cybermatic Sweden AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 2007-09-10 så skapades Cybermatic Sweden AB och bolaget är har F-skattsedel Cybermatic Sweden AB har haft det sedan 2008-01-24.

Cybermatic Sweden AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-24

556737-3021 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vaxholm.

Just nu är Cybermatic Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Cybermatic Sweden AB så går det att nå dem via telefon på 070-6207434 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Cybermatic Sweden AB är Linder, Karl Magnus som är född 1968 och har titeln VD, Linder, Karl Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Linder, Tomas Fredrik som är född 1972 och har titeln Suppleant, Johansson, Mats Erik som är född 1972 och har titeln Revisor, Revisorshuset i Uppsala Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .