Effektiv Säkerhet i Sverige AB

Stockholms län

Information

I Vaxholm finns det ett Aktiebolag som heter Effektiv Säkerhet i Sverige AB. Det finns flera verksamheter som liknar Effektiv Säkerhet i Sverige AB i Stockholms län. Vaxholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2007-11-19 så har Effektiv Säkerhet i Sverige AB varit registrerat. Idag är Effektiv Säkerhet i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Effektiv Säkerhet i Sverige AB så kan man gör det genom att posta ett brev till VÄSTERSKOGEN 1, 185 94, Vaxholm. Vi ni istället prata med Effektiv Säkerhet i Sverige AB så kan ni göra det på 070-5413220.

konsultverksamhet främst inom säkerhet, rådgivning, utbildning och riskanalyser samt uthyrning av lokaler. Finansiell förvaltning och därmed förenlig verksamhet. Personadministration.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Frimanson, Hans Martin som är född 1969 och har titeln VD, Frimanson, Hans Martin som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svahn, Nils Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Aspås, Camilla Marianne som är född 1968 och har titeln Suppleant, Bragée, Eva Ann-Kristin som är född 1961 och har titeln Suppleant, Olsson, Bengt Robert som är född 1953 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Effektiv Säkerhet i Sverige AB har 556743-2975 som sitt organisationsnummer.