Staffan Hedström AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaxholm och Staffan Hedström AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Staffan Hedström AB är ett av dem. Statusen för Staffan Hedström AB är att Bolaget är aktivt.

Staffan Hedström AB är ett Aktiebolag och skapades 2008-01-28. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Staffan Hedström AB ska trivas.

Staffan Hedström AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-04-10. I Vaxholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är ny-, om- och tillbyggnad av fastigheter. Förvaltning av fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Staffan Hedström AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-21.

Idag är Staffan Hedström AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Staffan Hedström AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-6541000.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Staffan Hedström AB är Hedström, Nils Erik Staffan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Daniela som är född 1981 och har titeln Suppleant, Robrandt, Nils Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Magnus Robrandts Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Staffan Hedström AB har 556750-7164 som sitt organisationsnummer.