France Tourisme Promotion & Relations Publiques

Stockholms län

Information

I Vaxholm finns det ett Enskild firma som heter France Tourisme Promotion & Relations Publiques. Det finns flera företag som liknar France Tourisme Promotion & Relations Publiques i Stockholms län. Vaxholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

France Tourisme Promotion & Relations Publiques är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-04-14 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1994-05-17 så har France Tourisme Promotion & Relations Publiques varit registrerat och sedan 2006-05-04 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är France Tourisme Promotion & Relations Publiques och det finns fler företag som är det i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med France Tourisme Promotion & Relations Publiques så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med France Tourisme Promotion & Relations Publiques så kan ni göra det på 08-7559347.

Bedriva konsultverksamhet i Frankrike och i Sverige för Frankrike, främst inom turism och kommunikationsbranschen, dock den stora tyngdpunkten på turism. (Ex. marknadsundersökningar, mässor, olika PR-arrangemang för Frankrike i Sverige).

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Voss-Schrader, Susanne Brita Marie som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

France Tourisme Promotion & Relations Publiques har 560311-XXXX som sitt organisationsnummer.