La Classic Rolls & Bröllopsbilar

Stockholms län

Information

La Classic Rolls & Bröllopsbilar är ett av många bolag som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som La Classic Rolls & Bröllopsbilar finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

La Classic Rolls & Bröllopsbilar är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

La Classic Rolls & Bröllopsbilar som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-11-06. Men sedan 1998-01-01 så har La Classic Rolls & Bröllopsbilar varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på La Classic Rolls & Bröllopsbilar så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-2004704.

Vaxholm arbetar för att bolag som La Classic Rolls & Bröllopsbilar ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för La Classic Rolls & Bröllopsbilar. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Förmedling av bilar till brudpar och för födelsedagar, studentfester. Vi hjälper kunden att hitta rätt bil, fordon, för sitt speciella tillfälle. Vi skapar ett kontaktnät med limousinefirmor och hyrbilsfirmor.

Firmatecknare för La Classic Rolls & Bröllopsbilar är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till La Classic Rolls & Bröllopsbilar och det är följande personer, Amarald, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för La Classic Rolls & Bröllopsbilar är 570408-XXXX.