Vaxöns Bygg & Försäljning

Stockholms län

Information

590829-XXXX är organisationsnummer för bolaget Vaxöns Bygg & Försäljning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vaxöns Bygg & Försäljning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som Vaxöns Bygg & Försäljning finns i.

Vaxöns Bygg & Försäljning har varit registrerat sedan 1994-12-02 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-12-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vaxöns Bygg & Försäljning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-02.

Vaxöns Bygg & Försäljning är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Vaxöns Bygg & Försäljning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vaxöns Bygg & Försäljning så kan ni göra det på telefon genom 08-54132705 eller genom brev på följande adress:

Bygg och försäljningsverksamhet av lantbruksprodukter & byggmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Vaxöns Bygg & Försäljning och det är Pettersson, Lars-Johnny som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,